Med sikte på öppenklass

Den 25-26 april har vi nöjet att hälsa Eva Thorén-Söderström välkommen som instruktör på Fågelbro Gård. Kursen, som vi valt att kalla "med sikte på öppenklass" är ett helinternat och vänder sig till ekipage med erfarenhet av tävlande i Nkl, WT/B-prov och nu siktar på Ökl, alternativt redan har börjat träna/tävla i öppenklass. Inriktningen kommer att vara B-prov, men vill du enbart tävla WT, så passar den också. Skott, men inte vilt, kommer att förekomma.

Kursen har plats för sex hundekipage (som är fulltecknad) och upp till fyra observatörer, som inte får medföra hund (platser kvar).
Kurspris för deltagare med hund: 3 135:-
Kurspris för deltagare utan hund: 2 435:-
Priserna inkluderar moms.
I kurspriset ingår boende med helpension (2 lunch, 1 frukost, 1 middag och fika båda dagarna).

Sista anmälningsdag: 20 mars.

Anmälan är bindande och sker via formuläret på denna sida. Bekräftelse och information om anmälningsavgift (1000:-) kommer via mail.
Kursen ska vara slutbetald den 23/3 och återbetalas vid återbud endast om reserv kan ta platsen eller om man själv ordnar en lämplig ersättare.

Löptikar är välkomna om de inte är i höglöp. Viktigt att innan kursen meddela till kurs@fagelbrogard.se om tiken löper, då boendet kommer att anpassas efter det.

Om Eva:

Eva har hållit kurser och träningar sedan slutet av 1980-talet och är utbildad instruktör i Flat Coated Retrieverklubbens regi. Hon har även gått Etologi med inriktning på hund - en ettårig utbildning på Hundcampus med Lasse Fäldt. Andra utbildningar Eva har tillgodogjort sig är bland annat Advanced Gun Dog Training i England, tävlingslydnad, klickertränarutbildning, specialsök som aktivering och många, många fler.
Eva har tidigare haft Flattar, men har nu flera Labradorer. Hon har fört ett antal hundar till jaktchampionatstitlar och föder även upp labradorer under kennelnamnet I-Vassens. Besök Evas hemsida, www.evaths.hundbenet.se för mer information om henne och hennes hundar.

 

Övriga utbildningar

Med sikte på öppenklass       Jaktkurs för unghundar     Kantarellsök