Med sikte på öppenklassEn kurs som vi tvingades ställa in förra året och som vi nu gör ett nytt försök med. Detta är ett helinternat som vänder sig till ekipage med erfarenhet av tävlande i nybörjarklass, WT/B-prov och som nu siktar på ökl, eller redan har börjat träna/tävla i ökl. Inriktningen kommer att vara B- prov men vill du enbart tävla WT så passar den också. Skott, men inte vilt, kommer att förekomma.

Primärt är kursen reserverad för de som var anmälda 2020, men just nu finns en ledig plats. Om det blir fler platser lediga, meddelas det i så fall på vår Facebooksida. Vill du stå på reservlista, kan du skicka ett mail om det till kurs@fagelbrogard.se. Kursen har plats för sex deltagare.

 Kurspris: 3 250:-

I kurspriset ingår boende och måltider (2 x lunch, 1 frukost, 1 middag och fika båda dagarna). Priserna inkluderar moms.

Här kan du ta reda på lite mer om Eva.

Sista anmälningsdag: 14/3 

KURSEN ÄR FULLTECKNAD!

Anmälan är bindande och sker via formuläret på denna sida. Bekräftelse och information om anmälningsavgift (1000:-) kommer via mail.

Kursavgiften återbetalas vid återbud endast om reserv kan ta platsen eller om man själv ordnar en lämplig ersättare.

Löptikar är välkomna om de inte är i höglöp. Viktigt att innan kursen meddela till kurs@fagelbrogard.se om tiken löper, då boendet kommer att anpassas efter det.


 

Övriga utbildningar