Boende

På gården finns möjlighet till boende med helpension, till exempel om en uppfödare vill samla sina valpköpare för ett dygn eller en helg, när vi arrangerar en internatkurs, eller om ett gäng träningskompisar vill umgås lite mer intensivt. Möjligheterna är många.

För närvarande tar vi helst inte emot fler än åtta boende, och max 10. Sänglinne och handdukar tar du med själv, men finns att hyra om du glömt. Gästrummen i ladan saknar direkt anslutning till wc och dusch. Bor man där, nyttjar man gästhusets eller boningshusets faciliteter. Å andra sidan är det i rummen i ladan som det finns möjlighet till enkelrum.  Från mitten av oktober till mitten av april, då det brukar vara kallt på nätterna, är gränsen för boende 8 personer, som då bor i gästhuset med fyra bäddar på övervåningen, två i bäddsoffan i vardagsrummet och två bäddar i sovrummet.


 

För matlagningen står Lasse, som är en skicklig amatörkock. Frukost, lunch, middag och en kafferast - ofta med hembakat tillbehör -  är vad som står till buds. Vi strävar efter att använda närproducerade råvaror och så ofta vi kan äter vi utomhus. Under högsäsong tar vi så mycket som möjligt av råvarorna från våra växthus. Kaffet serveras vanligtvis någonstans på våra marker. Är vädret dåligt, dukar vi upp i något av våra kök, beroende på hur många ni är. Under sommarhalvåret serveras maten ofta utomhus, i partytält.

Vi kan inte sälja alkohol till dig, men du är välkommen att ta med dig eget vin eller öl till maten, om så önskas. 
Mat kan även beställas till endagsarrangemang.

prev next
play