Boende

På gården finns möjlighet till boende med helpension, till exempel om en uppfödare vill samla sina valpköpare för ett dygn eller en helg, när vi arrangerar en internatkurs, eller ett gäng träningskompisar som vill umgås lite mer intensivt. Möjligheterna är många.

Gården erbjuder upp till 14 gästbäddar, beroende på om man vill ha en- eller tvåbäddsboende. Sänglinne och handdukar tar du med själv, men finns att hyra om du glömt. Gästrummen ovanpå logen saknar direkt anslutning till wc och dusch. Bor man där, nyttjar man gästhusets eller boningshusets faciliteter. Å andra sidan är det ovanpå logen det finns möjlighet till enkelrum.


 

För matlagningen står Lasse, som är en skicklig amatörkock. Frukost, lunch, middag och kafferaster - oftast med hembakat tillbehör -  är vad som står till buds. Vi strävar efter att använda närproducerade råvaror och så ofta vi kan äter vi utomhus. Under högsäsong tar vi så mycket som möjligt av råvarorna från våra växthus. Kaffet serveras vanligtvis någonstans på våra marker. Är vädret dåligt, dukar vi upp i något av våra kök eller på logen, beroende på hur många ni är. 

Vi kan inte sälja alkohol till dig, men du är välkommen att ta med dig eget vin eller öl till maten, om så önskas. 
Mat kan även beställas till endagsarrangemang.

prev next
play