Boende

På gården finns möjlighet till boende med helpension, till exempel om en uppfödare vill samla sina valpköpare för ett dygn eller en helg, om vi arrangerar en internatkurs, en arbetsgrupp som vill ägna sig åt verksamhetsplanering, eller ett gäng träningskompisar som vill umgås lite mer intensivt. Möjligheterna är många.

Gården erbjuder flera gästbäddar beroende på om man vill ha en- eller tvåbäddsboende. Sänglinne och handdukar tar du med själv, men finns att hyra om du glömt. Priserna varierar lite, eftersom gästrummen ovanpå logen saknar direkt anslutning till wc och dusch. Bor man där, nyttjar man gästhusets eller boningshusets faciliteter .

 

För matlagningen står Lasse, som är en skicklig amatörkock. Frukost, lunch, middag och kafferast är vad som står till buds. Vi strävar efter att använda närproducerade råvaror och så ofta vi kan äter vi utomhus. Kaffet serveras vanligtvis någonstans på våra marker. Är vädret dåligt, dukar vi upp i något av våra kök eller på logen, beroende på hur många ni är.

Vi kan inte sälja alkohol till dig, men du är välkommen att ta med dig eget vin eller öl till maten, om så önskas.

Mat kan även beställas till endagsarrangemang.


prev next