Grunderna i jaktapportering för valpar & unghundar
9-10/10 

Kursen riktar sig till dig som har en valp/unghund, från ca 5 månader och uppåt. Fokus ligger på att lägga en bra grund när det gäller apporterings-träningen, jaktlydnaden och de olika momenten som kan förekomma på ett jaktprov eller ett working test.

Vår instruktör, Sanna Hallgren, har ett grundtänk när det kommer till hur hon ser på hur man lägger grunden till en lyckad apporteringsträning. Det innefattar dels själva apporteringen (gripa, leverera och lämna av) och dels jaktlydnaden (passivitet, jaktfot, stadga och följsamhet), som är utgångspunkterna för kursen. Under dagarna kommer deltagarna även att jobba med grunderna för de olika momenten (sök, markering och dirigering) och vad man bör tänka på i träningen. Sanna lägger stor vikt vid grundträning av den unga hunden, där lugn, fokus och koncentration är viktiga komponenter. Har man en bra grund att stå på kommer resten att gå så mycket lättare.
Kursen har plats för sex deltagare. Vid färre än 4 deltagare ställs kursen in.

Kurspris: 3 250:-
I kurspriset ingår boende och måltider (2 x lunch, 1 frukost, 1 middag och fika båda dagarna). Priserna inkluderar moms.
Mer information om Sanna hittar du här.

Sista anmälningsdag: 


Anmälan är bindande och sker via formuläret på denna sida. Bekräftelse och information om anmälningsavgift (1000:-) kommer via mail.

Vid återbud återbetalas inte anmälningsavgiften. Om återbud sker senare än 14 dagar före kursstart, återbetalas resterande kursavgift endast om reserv kan ta platsen eller om man själv ordnar en lämplig ersättare.Övriga utbildningar