Markarbete - markering och dirigering, med Angela Lund

Fulltecknad, går bra att anmäla reservplats

Den här kursen vänder sig till dig som precis har börjat eller håller på att introducera markering och dirigering i ert träningsarbete (Nkl). Vi kommer träna på att lägga ihop kedjor av de färdigheter som din retriever skall behärska.

Vi kommer också att jobba med signalerna (inkallning, stopp och närsök) och övriga grundläggande färdigheter såsom stadga och fotgående.

Förkunskaper: Hunden ska komma på inkallning och ha avlämningarna någorlunda på plats.

 Vår instruktör, Angela Lund, har tränat och tävlat hund i mer än trettio år. Hon har en Fil.kand. inom pedagogik från Lärarhögskolan, har haft hund i 40 år och varit medlem i Svenska Brukshundklubben (SBK) sedan 1978. 1994 inledde Angela sin instruktörsbana som Allmänlydnadsinstruktör och är sedan 2003 även SBK tävlingslydnadsinstruktör.

Angela har, utöver utbildningarna inom SBk en klickertränarutbildning genom Canis (Uppland) samt Eva Bodfäldts instruktörsutbildning i Kontaktkontrakt. 2017-2019 har hon utbildat sig till instruktör för Service- och Signalhundar samt Medicinskt alarmerande hund genom SoS-förbundet.

Sedan 6 år tillbaka har Angela ägnat sig åt jaktapportering och har i dag en labrador och en flatcoated retriver som hon startar på WT och B-prov.

 Kursen har plats för sex hundekipage. Vid färre deltagare än fyra ställs kursen in.

Datum: 7-8 maj

Pris: 4 400:- ink moms

I kurspriset ingår boende med helpension (2 lunch, 1 frukost, 1 tvårätters middag och fikaraster båda dagarna).

Sista anmälningsdag: 4 april

Anmälan är bindande. Du får ett mail med bekräftelse på din anmälan. Först då anmälningsavgiften på 1000 kronor är betald (faktureras 10 dagar netto), är din anmälan giltig. 

Om vi av någon anledning skulle tvingas ställa in kursen, t ex på grund av pandemin, återbetalas givetvis redan inbetalda kursavgifter. För övriga bokningsvillkor - se anmälningssidan.