Kurser


Håll gärna utkik på vår Facebooksida "Fågelbro Gård i Bladåker" som hålls aktuell.

Temadag Jaktlydnad

Har du anmält till jaktprov och känner att du behöver finslipa jaktlydnaden? Eller är det kanske brist på jaktlydnad som gjort att du inte har anmält till prov än? Eller så är det helt enkelt bara så att du vill ha bra koll på din hund när du rör dig i skogen, t.ex när du plockar svamp, utan sikte på provstart. Oavsett vilket, har du nu möjlighet att delta i en temadag med fokus på just jakt- och skogslydnad. Under dagen blir det mycket träning i grupp, jägarfot, stadga, inkallning, stopp - gärna med visselpipa.

Tid: 24/8 kl 9.30 - 16.30 

Instruktör: Kicki Renlund

Förkunskaper: Hunden bör ha en grundlydnad och t.ex kunna "sitt","ligg","stanna" och inkallning.

Pris 750:-, inkl lunch, för- och eftermiddagskaffe.

Minst 6 och max 8 hundar.

Sista anmälningsdag: 5/8

 

Bokningsvillkor

Anmälan är bindande så snart en bekräftelse har kommit via mail. Eventuella avbokningar ska alltid ske skriftligt till kurs@fagelbrogard.se.

Vid avbokningar närmare än 14 dagar före kursstart debiteras 50% av kursavgiften om inte särskilda skäl föreligger, alternativt ersättare kan ta platsen.

Fågelbro Gård Utbildning och Konsulter AB har rätt att ställa in en kurs, vid för få deltagare eller om instruktören blir sjuk. Vid för få deltagare ska detta meddelas senast 14 dagar före kursstart. Om instruktören blir sjuk ska detta meddelas snarast möjligt innan kursstart. Blir kursen inställd återbetalas alla inbetalda avgifter

Kursanmälan

Kontakta oss