Kurser


Temadag jakt/skogslydnad

Har du anmält till jaktprov och känner att du behöver finslipa jaktlydnaden? Eller är det kanske brist på jaktlydnad som gjort att du inte har anmält till prov än? Eller så är det helt enkelt bara så att du vill ha bra koll på din hund när du rör dig i skogen, t ex plockar svamp, utan sikte på provstart.
Oavsett vilket - nu har du möjlighet att fördjupa dig i det vi kallar jaktlydnad, eller varför inte skogslydnad. Under dagen blir det mycket träning i grupp, jägarfot, stadga, inkallning, stopp - gärna med visselpipa.
Tid: 22/4 (annandag påsk) kl 9.30-16.30
Instruktör: Kicki Renlund
Pris: 725:- inkl lunch, för- och eftermiddagskaffe.
Max åtta deltagande hundar.
Anmälan via formuläret.


Grundkurs Nose Work

Nu kan du som är nyfiken på Nose Work testa det under en helg hos oss på Fågelbro Gård. Den 27-28 april har vi en grundkurs under ledning av Kicki Renlund, certifierad instruktör och hundpsykolog med lång erfarenhet av att träna hund i olika discipliner.
Här får din hund använda sitt fantastiska lunktsinne på ett roligt och positivt sätt, vilket också gör att relationen mellan hund och ägare stärks.
På kursen varvas teori med praktik medan vi lär in doften eukalyptus och nosar på de fyra delmomenten; behållarsök, inomhussök, utomhussök och fordonssök, på individanpassad nivå.
Max 6 deltagande hundar.
Kursavgift: 
Ej övernattande deltagare: 1650 kronor
Övernattning lördag-söndag med helpension: 2045 kronor
I priset ingår, utöver kursmaterial (tas med hem efter kursen), för- och eftermiddagskaffe och lunch med måltidsdryck.
I helpensionen ingår, utöver ovanstående, en trerätters middag och frukost. Övernattning sker i tvåbäddsrum (max 8 pers) ovanpå vår lada, med lite enklare standard.
Har du frågor om kursen? Maila kurs@fagelbrogard.se

Kursanmälan

Kontakta oss