Hur svårt kan det vara?

Upplever du att din hund inte gör som du ber den om, trots att du använder samma kommando och tecken varje gång. Eller gör du verkligen det? På den här endagskursen under ledning av Hanna Pettersson kommer du att inse att det är de små, små detaljerna som är direkt avgörande för kommunikationen med din hund. Den här dagen är det du som förare som står i fokus, hur du beter dig, vad du säger med ditt kroppsspråk, samt hur och vad du belönar. Du kommer att få verktyg att jobba vidare med för en bättre dialog med din hund. 

Kursen har plats för minst 4,  max 6 ekipage.  Löptik är inte välkommen på den här kursen.

Datum: 22 april, kl 9-17

Pris: 1 600:- I priset ingår lunch, ankomst- och avslutningsfika samt instruktörsarvode.
Sista anmälningsdag: 20/3

Om Hanna

Jag heter Hanna Pettersson och har varit aktiv hundägare sedan slutet av 80-talet. På resumén finns vallhundar, grey hound, brukshundar (lite olika sorter och modeller), sällskap/utställningshundar och sedan snart 20 år tillbaka finns det även Golden Retrievers.

Jag har tränat och tävlat aktivt sedan mitten av 90-talet i olika discipliner men fastnade mest för lydnad och sedermera för retrieverjakt. För närvarande har jag tre golden & två Löwchen hemmaboendes. 

Min grundinställning vad gäller träning av hund (eller andra djur) är att det med största sannolikhet inte är djuret som gör fel utan att det är föraren som hanterar situationen på ett sätt som ger ett felaktigt utslag. Sinnet skall vara ”Det är kul med hund och det är kul att vara hund”. Grunden till ett gott samarbete är samförstånd, förståelse och tillhörighet. Jag tycker att det skall bli spännande att få träffa dem som kommer på dessa kursdagar och jag hoppas att ni kommer lära er lika mycket som jag kommer lära mig av er och era individer vid vänstersidan. Inget ekipage är det andra sig likt även om en i duon är den samma.

Till anmälan