Boende

På gården finns möjlighet till boende med helpension, till exempel om en uppfödare vill samla sina valpköpare för ett dygn eller en helg, om vi arrangerar en internatkurs, en arbetsgrupp som vill ägna sig åt verksamhetsplanering, eller ett gäng träningskompisar som vill umgås lite mer intensivt. Möjligheterna är många.

Gården erbjuder mellan 7 och 12 gästbäddar beroende på om man vill ha en- eller tvåbäddsboende. Sänglinne och handdukar tar du med själv, men finns att hyra om du glömt. Priserna varierar lite, eftersom gästrummen ovanpå logen saknar direkt anslutning till wc och dusch. Bor man där, nyttjar man gästhusets eller boningshusets faciliteter .

 

För matlagningen står Lasse, som är en skicklig amatörkock. Frukost, lunch, middag och kafferast är vad som står till buds. Vi strävar efter att använda närproducerade råvaror och så ofta vi kan äter vi utomhus. Kaffet serveras vanligtvis någonstans på våra marker. Är vädret dåligt, dukar vi upp i något av våra kök, beroende på hur många vi är.

Prisexempel: Fredag kväll - söndag lunch från 925:-/person inkl boende. Vin och öl till maten finns att köpa, om så önskas. I samband med bokning diskuterar vi även meny.

Mat kan även beställas till endagsarrangemang.


prev next